EYE CANDY FASHION FOR WOMEN @ Muotikuu

16.04.2015 kl. 19:44

Muotikuu är en pärla inom den åboländska shopping-scenen. Butiker finns runtom i Finland: i Åbo, Helsingfors, Jyväskylä, Kuopio, Savonlinna och Uleåborg, men det är just butiken i Åbo som kan räknas som kedjans flaggskeppsbutik. Muotikuu säljer både sin egen design och klädmärken från olika håll av Europa och även USA. De egna kollektionerna designas av ägaren Jaana Varkki-Terho och tillverkas i Åbo med finsk arbetskraft, vilket är väldigt ovanligt och eftertraktat i dagens läge. De etiska aspekterna spelar en stor roll inom Muotikuu, kläderna ska vara tillverkade i bra kvalitet och hålla länge. Varför just Muotikuu? Här hittar man allt sådant lyxigt, speciellt och vackert som man inte hittar någon annanstans! Butikerna i sig är otroligt vackra med uppseendeväckande och snygga skyltfönster. I utbudet finns allt från jeans, tröjor och t-skjortor till långa festklänningar, smycken och paljettoppar. Prisklassen är som förväntat högre än i massbutikerna, men ifall man vill satsa på något personligt och vackert, då är Muotikuu det rätta valet!Tips 1: Muotikuu är kända för sina tyllkjolar som egentligen aldrig går ur modet. Kombinera tyllkjolen med klackskor, kristallsmycken och en silketopp för en festlig look och med en läderjacka, converse och en t-skjorta för en citylook.

Tips 2: Det lönar sig att be om hjälp av försäljarna, de hjälper gärna till eftersom utbudet är stort och vardags- samt festkläderna är blandade med varandra. Syateljéns tjänster står till bud och om ett klädesplagg inte sitter perfekt så kan det fixas.

Tips 3: På självständighetsfesten kan man spana in många av Muotikuus skapelser.

Mikaela


 

__________________

Muotikuu is a real pearl among the clothes shops in Turku, providing a wide range of clothes and accessories starting from jeans, t-shirts and pullovers all the way to party dresses, jewelry and bridal fashion.  Muotikuu has its own collection, which is produced in Turku and also clothing brands from all over the world. If you are looking for something special and unique to wear, this is the place to visit.

http://muotikuu.fi/

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:

Använd hashtagen #mittåbo och dela med dig av dina mest minnesvärda stunder och platser i vår vackra stad!
_____

Join the #mittåbo community by using the hashtag and share your most memorable moments and places in our beloved city!

___________________________

CONTACT
mittabo@gmail.com

 

Mikaela Mäkelä - Art History
International Marketing & Event Management

Felicia Söderlund - Art History International Marketing & Visual Studies

Sofia Essén - International Marketing & Visual Studies

Mia Kronberg - Art History International Marketing & Business Administration